TN    

U heeft ze vast gezien in nieuwbouwwijken of zodra u de grens over rijdt: zonnepanelen. Nederland loopt achter op het gebied van zonne-energie. En dat terwijl de voordelen talrijk zijn, denk maar aan:

  • Een lagere energierekening: Zonnepanelen maken het hele jaar door elektriciteit uit zonlicht, ook als het bewolkt is en in de winter. Zonnepanelen zijn de enige apparaten die geen elektriciteit verbruiken, maar produceren. Met zonnepanelen bespaar je meer op je energierekening dan je aan rente krijgt op een spaarrekening bij de bank.
  • Goed voor het milieu: Met zonnepanelen gebruik je een onuitputtelijke energiebron: de zon. Terwijl de voorraad olie, kolen en gas opraakt. Zonne-energie is stil. Zonnepanelen maken geen lawaai, gassen of uitstoot. Zonne-energie is veilig.
  • Zonnepanelen verhogen de waarde van je huis.
  • Zonnepanelen verdienen zich altijd terug
  • Zonnepanelen bieden meer onafhankelijkheid: van leveranciers, marktontwikkelingen en in verblijf zoals een boot, (sta)caravan e.d.

Een investering in zonnepanelen loont voor particulieren maar zeker ook voor ondernemers. Voor de aanschaf van zonnepanelen bent u bij ons aan het juiste adres. INTRALECTRIC levert en plaatst zonnepanelen en werkt hierbij samen met gerenommeerde leveranciers. Wij hebben jarenlange ervaring met zowel kleine als grote netgekoppelde zonnestroomsystemen. Ook bieden wij autonome zonnestroomsystemen voor situaties waarin geen elektriciteitsnet beschikbaar is. Wij bieden veel kwaliteit voor een scherpe prijs. Wij leveren uitsluitend 1e klas materialen met alle benodigde keuren en een degelijke garantie.

Enkele voorbeeld projecten:

- Sporthal Zuidhaghe gemeente Den Haag 216 stuks panelen

- Sporthal Leidschenveen gemeente Den Haag 328 stuks panelen

- Sporthal Gaslaan gemeente Den Haag 184 stuks panelen

- Intralectric (eigen dak) 32 stuks panelen

- BP management 84 stuks panelen

U kunt een beroep doen op onze jarenlange ervaring met zonne-energie installaties. Niet alleen bij de aanschaf maar ook daarna. Neem voor meer informatie contact op met een van onze projectleiders via 0174 221422 of het contactformulier op onze website.

11040852 834594843274588 3556965666411803149 n