TN    

De vraag naar mogelijkheden voor cameratoezicht neemt al jaren toe, merken we bij Intralectric. Bij cameratoezicht kunt u denken aan het houden van toezicht op een gebouw, gebied of (groepen) mensen met behulp van bewakingscamera's. Vragen naar camerasystemen worden met verschillende doelen aan ons gesteld, zoals bijvoorbeeld handhaving van de openbare orde en veiligheid bij particuliere woningen, sporthallen en zwembaden. Verkeerstoezicht en tellingen van personen / registratie van kentekens van voertuigen zoals bijvoorbeeld op bedrijventerreinen.

Om te bepalen welk systeem voor u het meest geschikt is, wordt mede afgewogen of uw vraag een preventief of repressief karakter heeft. Toezicht houden op afstand komt ook steeds vaker voor, zoals bijvoorbeeld in de Botlek. Deze werkzaamheden voeren wij landelijk uit voor onze opdrachtgevers.

Heeft u zelf vragen op dit gebied? Wij denken graag met u mee. Neem voor meer informatie contact op met een van onze projectleiders via 0174 221422 of het contactformulier op onze website.