TN    

Wat is Enet?
eNet SMART HOME is gebaseerd op een sensor-actor-concept. Door het samenspel van actoren, sensoren en de eNet-server worden automatische functies mogelijk.
Sensoren kunnen de omgeving om hen heen meten. Op basis van de gemeten waarden verzenden ze commando's naar actoren. Deze zetten de commando's om in acties. Dat heeft voor u het volgende voordeel: u kunt bijvoorbeeld in de eNet SMART HOME-app vastleggen dat jaloezieën bij een bepaalde lichtsterkte moeten openen en dat de verlichting automatisch wordt uitgeschakeld. Dat is makkelijk en bespaart stroom.
U voert alle instellingen uit in de app. Naast wanneer-dan-regels creëert u individuele scènes en tijdschema's.
 
Om uw intelligente huis onberispelijk te laten werken, worden alle apparaten door ons deskundig geïnstalleerd en met elkaar verbonden. Door onze professionele inbedrijfstelling garanderen wij dat alle veiligheidsmaatregelen op de juiste manier worden geactiveerd.
U bestuurt uw Smart Home met uw mobiele telefoon en met wandschakelaars met onderscheiden designs. Stel gerust uw eisen. eNet bewijst dat intelligentie en een goede vormgeving elkaar niet uitsluiten. 
 
Wat kan Intralectric hier in voor mij betekenen?
Wij kunnen u adviseren en uiteraard het installatie werk voor u verzorgen. Wij zijn namelijk een officeel eNet installateur.
Om u goed te kunnen adviseren komen wij bij u thuis om de mogelijkheden te bespreken. Betreft het een nieuwbouw woning? Uiteraard kunnen wij ook dan samen met u een ontwerp maken. 
 
Ik wil graag een Smart Home, maar ik wil geen draden in zicht!
eNet werkt volledig draadloos, er is dus geen storende bedrading in zicht. En daarnaast is het systeem uitermate geschikt voor bestaande woningen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie over Enet is te vinden op de volgende website: https://www.enet-smarthome.com/nl/