Elektro
techniek

Advies op maat

Elk gebouw of ruimte vraagt om een elektrotechnisch advies op maat. Op basis van uw wensen stellen wij een plan van aanpak op. Daarbij brengen wij ook de kansen en risico’s van het elektronische circuit in kaart. Hoe flexibel moet bijvoorbeeld de ruimte zijn? Blijft deze onveranderd, dan kunnen we een installatie ontwerpen waarbij er mooie aansluitingen in de wanden komen. Zijn er mogelijk veranderingen op komst waardoor de ruimte anders wordt ingedeeld en gebruikt? Elektrotechnische aansluitpunten in een praktische zuil of vanuit het plafond is dan een betere optie. Kortom: wij adviseren welke elektrotechnische systemen in een gebouw of ruimte het beste passen. We tekenen, calculeren en schrijven bestekken uit waarna we elektrotechnisch gaan installeren. De beste voorbereiding om te komen tot een uitstekend en verantwoord resultaat!

Innovatief

Bij Intralectric zijn we altijd op zoek naar creatieve, duurzame oplossingen. Onze missie is "voor elk probleem een oplossing". Hierbij volgen wij de laatste ontwikkelingen en innovaties van ons mooie veelzijdige elektrotechnische vak op de voet. Wij investeren in opleidingen van onze medewerkers om hen en dus onze organisatie up to date te houden. Intralectric is een deskundig, gecertificeerd bedrijf. Graag delen wij onze vakkennis met onze klanten om samen de ultieme oplossing te creëren.

Intelligente installaties

Of het nu gaat om een traditionele installatie of een uitgebreid domotica systeem. Sterkstroom voor bedrijfspanden of zwakstroom voor zwembaden of sporthallen. Het is belangrijk na te denken over de mogelijkheden en functionaliteit van uw installatie. Denkend vanuit de klant: “Wat zijn uw wensen? Denkt u alleen aan stopcontacten, lichtschakelaars en de tv-aansluiting of bent u toe aan een intelligente installatie, met meet- en regeltechniek speciaal op uw bedrijf afgestemd zodat u bijvoorbeeld met uw iPhone de verlichting kunt bedienen voor het hele gebouw? Zoekt u een permanente oplossing of gaan er nog dingen veranderen?” Dit vraagt om een doordachte, deskundige aanpak. Daarvoor bent u bij Intralectric aan het juiste adres!

Het Intralectric effect

Allround, meer dan 40 jaar ervaring én up to date in het vak elektrotechniek door het aanbieden van het totaalpakket van advies, tekenwerk, calculatie en installatie. Wij maken gebouwen comfortabel en veilig. Met intercom- en deurvideosystemen, CAI, data- en telefooninstallaties, beveiligingscamera’s of elektriciteitssystemen op basis van licht- en krachtstroominstallaties. Voor vaste én nieuwe klanten!

Afspraak is afspraak

Een hoogwaardige elektrotechnische installatie is van groot belang in elk overheidsgebouw, kantoor of bedrijfspand. Wij helpen u om dat te realiseren! En afspraak is afspraak. U kunt altijd op ons rekenen! Neem contact op! Bel 0174 - 22 14 22 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Benieuwd naar een prettige samenwerking?