Meet- en regeltechniek

Meten en regelen

Intralectric brengt comfort in elk gebouw en realiseert al decennialang projecten in de meet- en regeltechniek in Nederland. Wij meten; maken technische prestaties van de gebouwinstallaties inzichtelijk. En we regelen; installeren en onderhouden installaties op het gebied van klimaatregeling, zonwering, verlichting en beveiliging van gebouwen. Voor duurzame optimalisatie van gebouwen is goed onderhoud van belang. Goede regeltechniek verhoogt niet alleen het comfort, maar verbetert ook de luchtkwaliteit en zorgt voor kostenbesparing. De ervaren vakmensen van Intralectric kunnen u uitstekend adviseren over gebruiksvriendelijke en duurzame oplossingen voor uw gebouw! En ook de integratie van deze energie-efficiënte installaties kunt u gerust aan ons overlaten zodat u er zelf geen omkijken meer naar heeft.

Duurzame visie

Intralectric heeft als visie binnen de duurzame dienstverlening de ontwikkelingen op het gebied van energieopslag vraagstukken te onderzoeken en te beoordelen in hoeverre deze toepasbaar zijn binnen de zakelijke markt. Wij installeren duurzame apparatuur zoals warmtepompen, energiezuinige klimaatsystemen en virusvrije ventilatiesystemen. Daarnaast werken we met sensoren om installaties uit te lezen en op elkaar af te stemmen. Hieruit ontstaat dan een duurzaam onderhoudsplan voor bijvoorbeeld uw schoolgebouw, fabriek of kantoor.

Landelijke opdrachtgevers

Wij installeren en voeren veel regeltechnische werkzaamheden uit voor CV’s en klimaatinstallaties. Ook ontwerpen en monteren we regel- en verdeelkasten en bedieningspanelen of passen deze aan op wens van de klant. Enkele grote, landelijke projecten mochten we met succes uitvoeren bij KLM, KPN, TNT, Unilever, ING en ABN-AMRO. Daar zijn we trots op!

Het Intralectric effect

Allround, meer dan 40 jaar ervaring én met een eigen visie in het vak elektrotechniek door onze duurzame meet- en regeltechniek. Onze gecertificeerde vakmensen meten, regelen en controleren uw installaties voor een gegarandeerde comfort en veiligheid van uw gebouw. Bij vaste én nieuwe klanten!

Afspraak is afspraak

Goede regeltechniek is onmisbaar voor elke organisatie in welk pand dan ook. Wij meten, regelen en controleren dit graag voor u! En afspraak is afspraak. U kunt altijd op ons rekenen! Neem contact op! Bel 0174 - 22 14 22 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Benieuwd naar een prettige samenwerking?