Over ons

Meer dan 40 jaar ervaring in de techniek van de energie
Intralectric B.V. is door elektrotechnisch specialist, Ron Zee, opgericht in Den Haag op 16 maart 1982. Als vakman klein begonnen en in de loop der jaren enorm gegroeid tot een landelijk erkend elektrotechnisch bedrijf dat ontwerpt, adviseert en installeert voor allerlei organisaties en bedrijven in de utiliteit en industrie. Al decennialang realiseren wij voor onze grote vaste klantenkring mooie projecten in de elektro- en meet- en regeltechniek waarbij we ons gespecialiseerd hebben in elektrische heat tracing. Daarnaast hebben we met onze laadpalen, ledverlichting, zonnepanelen en brandmeldinstallaties op tijd ingespeeld op de marktontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid, veiligheid en milieu. We mochten onze kennis van meet- en regeltechniek bijvoorbeeld toepassen bij de bekende wolkenkrabber in Amsterdam: de Amstel Tower. Zo ongeveer iedere laadpaal in de omgeving van Den Haag is door ons geplaatst en het Zwembad Zuiderpark is behalve energiezuinig ook heel mooi geworden met onze speciale Ledverlichting in te stellen in elke gewenste kleur.
Sinds
1984
Certificering
Intralectric is niet alleen landelijk erkend maar ook volledig gecertificeerd voor alle voorkomende elektrotechnische werkzaamheden en installaties conform de eisen en normen van het bekende kwaliteitssysteem ISO 9001 NL. Wij werken uitsluitend met goed opgeleide en ervaren vakmensen die ook continue worden bijgeschoold zodat we een hoog kwalitatieve en innovatieve organisatie kunnen blijven.
U kunt altijd op ons rekenen

Goede relaties en korte lijnen houden onze deskundige, gecertificeerde organisatie flexibel. Elke klant heeft bij ons een vaste contactpersoon die verantwoordelijk is voor uw project van begin tot eind; van deskundig advies tot uitvoering. Snel schakelen en met alle betrokkenen goed communiceren maakt dat u uw project met een gerust hart aan ons kunt overlaten. Bij een storing zijn onze monteurs in het hele land snel bij u om dit op te lossen; 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Uiteraard rijden ook al onze 30 medewerkers in energiezuinige elektrische auto’s!

Een nieuwe start
Op 1 januari 2022 is Intralectric van eigenaar veranderd maar een familiebedrijf gebleven. De vakkennis is hierbij hoog in het vaandel gehouden en het denken in creatieve oplossingen is overeind gebleven. Ron Zee: “Na 40 jaar is het tijd geworden om met pensioen te gaan en is Intralectric overgenomen door de BLG Group uit Son. Wij wensen de familie Belgers heel veel succes met dit mooie bedrijf!”.

Benieuwd naar een prettige samenwerking?