TN    

Sinds de oprichting in 1982 hebben wij een behoorlijke groei van het bedrijf meegemaakt. Na de overnames van elektrotechnische bedrijven uit Voorburg, Leidschendam en Den Haag en toename van eigen personeel zijn wij in 2000 verhuisd naar het bedrijventerrein Wateringscheveld aan de Turfschipper 54. Daarnaast maken wij deel uit van de bedrijvenvereniging Wateringveldsche Polder (BWP).

Intralectric houdt zich al 30 jaar bezig met het realiseren van projecten in de meet- en regeltechniek, elektrotechniek en heat tracing. Al geruime tijd signaleren we product- en marktontwikkelingen op het gebied van veiligheid, milieuvriendelijke, duurzame en energiezuinige vraagstukken.  Er is door ons in gespeeld door deze ontwikkelingen te vertalen naar een uitbreiding van het standaard dienstenpakket met camerasystemen, led verlichting en zonnepanelen.

Door onze specialistische kennis, flexibiliteit en probleemoplossend vermogen werken wij regelmatig aan grotere projecten in onderaanneming samen met (regionale) partners als Verkade, Coneco, Van Alphen en Van Leeuwen Oplaad.

Intralectric is een familiebedrijf met hart voor het personeel. Als organisatie zijn we VCA gecertificeerd en zijn alle monteurs in het bezit van een VCA diploma. De projectleiders zijn mensen die zelf ruime ervaring in het werkveld hebben en zich met opleidingen hebben opgewerkt tot projectleider. Met kennis en kunde begeleiden ze de projecten en monteurs in het werkveld. Ook zijn wij geregistreerd als erkend leerbedrijf sinds 2000.

Missie en visie:

Missie:

Onze missie is "voor elk probleem een oplossing".

Deze missie realiseren wij door onze flexibiliteit en onze kennis. Wij investeren in opleidingen van ons personeel om de kennis hoog te houden binnen het bedrijf. Daarnaast houden wij korte lijnen binnen ons bedrijf om de flexibiliteit te behouden.

 

Visie:

Intralectric wil binnen 3 jaar groeien op het gebied van duurzame dienstverlening, hieronder verstaan wij onder andere E-mobility, LED verlichting, zonnepanelen enzovoorts. Dat doen wij d.m.v. het investeren in kennis en kunde bij onze medewerkers en organisatie. Tevens door het goed bijhouden en monitoren van branche-informatie en het serieus nemen van onze klanten. Goede relaties en korte lijnen houden de organisatie flexibel.

 

Onze beleidsverklaring is op aanvraag beschikbaar. Hiervoor kunt u contact opnemen met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via: 0174 22 14 22.